page_banne

Tal om det trekantede forhold mellem nominelt tryk, designtryk og arbejdstryk

1. Hvad er det nominelle tryk PN (MPa)?

Referenceværdien relateret til trykmodstandskapaciteten af ​​rørsystemkomponenter refererer til det designgivne tryk relateret til den mekaniske styrke af rørkomponenter.Det nominelle tryk er generelt udtrykt ved PN.

(1) Nominelt tryk – produktets trykstyrke ved referencetemperaturen, udtrykt i PN, enhed: MPa.

(2) Referencetemperatur: Forskellige materialer har forskellige referencetemperaturer.For eksempel er referencetemperaturen for stål 250°C

(3) Nominelt tryk 1,0 Mpa, angivet som: PN 1,0 Mpa

 

2. Hvad er arbejdsstress?

Det refererer til det maksimale tryk, der er specificeret i henhold til den maksimale arbejdstemperatur for det rørledningstransporterede medium på alle niveauer for sikkerheden af ​​rørledningssystemet.Arbejdstryk er generelt udtrykt i Pt.

 

3. Hvad er designtrykket?

Henviser til det maksimale øjeblikkelige tryk af vandforsyningsrørledningssystemet, der virker på rørets indervæg.Generelt bruges summen af ​​arbejdstryk og resterende vandslagstryk.Designtryk er generelt udtrykt i Pe.

 

4. Prøvetryk

Det tryk, der skal nås, er specificeret for trykstyrke- og lufttæthedstest af rør, beholdere eller udstyr.Testtrykket er generelt udtrykt i Ps.

 

5. Forholdet mellem nominelt tryk, arbejdstryk og designtryk

Nominelt tryk er et nominelt tryk, der er kunstigt specificeret af hensyn til design, fremstilling og brug.Enheden for dette nominelle tryk er faktisk tryk, og tryk er et almindeligt navn på kinesisk, og enheden er "Pa" i stedet for "N".Nominelt tryk på engelsk er nominelt pres-surenomina: l i navn eller form, men ikke i virkeligheden (nominelt, nominelt).Trykbeholderens nominelle tryk refererer til det nominelle tryk på trykbeholderens flange.Det nominelle tryk af trykbeholderflangen er generelt opdelt i 7 grader, nemlig 0,25, 0,60, 1,00, 1,60, 2,50, 4,00, 6,40 MPa.Designtryk=1,5×arbejdstryk.

Arbejdstrykket udledes af den hydrauliske beregning af rørnettet.

 

6. Relation

Prøvetryk>nominelt tryk>designtryk>arbejdstryk

Designtryk = 1,5 × arbejdstryk (normalt)

 


Indlægstid: 06-06-2022