spanduk01
kslt2
kslt3

Sugeng rawuh ing Kosun

tangki stainless steel.Perumahan filter stainless steel, katup baja tahan karat lan pas..

Wenzhou Kosun Fluid Equipment Co., Ltd. minangka perusahaan fokus kanggo ngasilake kabeh jinis produk stainless steel kanggo farmasi, panganan, minuman, industri pembuatan bir, uga industri kosmetik lan kimia.Produk kami kalebu: tangki stainless steel, peralatan filtrasi stainless steel, katup stainless steel lan fitting pipa, pompa sanitasi lan emulsifier.

  • Cairan Kosun diadegak√© ing kutha Wenzhou, Provinsi Zhejiang, China

  • Kosun Fluid dadi Gloden Suipplier saka Alibaba.com lan Made-in-China.com

  • Kosun Fluid resmi sertifikat ISO9001:2008

  • Kosun Fluid minangka sertifikat 3A saringan baja tahan karat

  • Kosun Fluid wis sah sertifikat CE saka omah Filter

  • Kosun Fluid welders njaluk welders certificate saka TUV Rheinland

  • Kosun Fluid minangka sertifikat CE kanggo tangki stainless steel

  • Cairan Kosun sah sertifikat CE saka pompa lobus rotary

Sertifikasi