banderolë01
kslt2
kslt3

Mirë se vini në Kosun

tanke çelik inox.Strehimi i filtrit prej çeliku inox, valvula dhe montimi prej çeliku inox..

Wenzhou Kosun Fluid Equipment Co., Ltd. është një kompani e fokusuar në prodhimin e të gjitha llojeve të produkteve prej çeliku inox për industritë e farmacisë, ushqimit, pijeve, birrës, si dhe industritë kozmetike dhe kimike.Produktet tona përfshijnë: rezervuarë çelik inox, pajisje filtrimi inox, pajisje valvulash dhe tubash çeliku inox, pompë sanitare dhe emulsifikues.

  • Kosun Fluid është themeluar në qytetin Wenzhou, Provinca Zhejiang, Kinë

  • Kosun Fluid bëhet Furnizuesi Gloden i Alibaba.com dhe Made-in-China.com

  • Kosun Fluid është certifikatë e autorizuar ISO9001:2008

  • Kosun Fluid është i autorizuar me certifikatë 3A të sitësve inoks

  • Kosun Fluid është certifikatë CE e autorizuar e kutive të filtrave

  • Salduesit Kosun Fluid marrin certifikatën e saldatorit nga TUV Rheinland

  • Kosun Fluid është certifikatë e autorizuar CE e rezervuarëve inox

  • Kosun Fluid është certifikatë CE e autorizuar e pompës me lobe rrotulluese

Certifikimin