page_banne
 • Depozita e infuzionit të hopit të birrës

  Depozita e infuzionit të hopit të birrës

  Shtojini shije dhe aromë pijeve tuaja me Depozitën e Infuzionit Bazë të kosun.Ky rezervuar me presion të nivelit fillestar kërkon më pak përbërës të papërpunuar dhe më pak kohë përpunimi për të prodhuar birrë me shije.Një mënyrë buxhetore për të prezantuar receta krijuese duke përdorur pelet dhe kone hopi, kafe, kakao, vanilje, kokos, fruta, erëza dhe më shumë.Mund të përdoret gjithashtu për periudhën e ftohjes pas reshjeve të birrës.Ajo jo vetëm që mund të përmirësojë shijen dhe aromën e birrës, por edhe të zvogëlojë vëllimin e gurëve në proces...
 • Hop top hop armë

  Hop top hop armë

  Materiali: Dritare sanitare SUS304 Ekrani i brendshëm i filtrit të xhamit të shikimit CO2 Kokë fryrëse në kapakun e sipërm Valvula e çlirimit të presionit në kapakun e sipërm Matës presioni në kapakun e sipërm Hyrjet e sipërme dhe të poshtme tangjente e birrës Tub i daljes së birrës me fund dhe tub shkarkimi CIP Topi spërkatës në kapakun e sipërm The hops, Topi i hopit është pajisja për ushqyerjen e hopit në procesin e prodhimit të birrës.Zakonisht përdoret në procesin e puresë së birrës dhe në procesin e fermentimit.Teknologjia tradicionale e të ushqyerit me hops është funksionimi manual.
 • Rezervuari i ndritshëm i ruajtjes së birrës prej çeliku inox

  Rezervuari i ndritshëm i ruajtjes së birrës prej çeliku inox

  Rezervuarët e ndritshëm të birrës përdoren shpesh për maturimin e birrës ose kondicionimin e birrës, rezervuari i ndritshëm quhet gjithashtu tanke të birrës brite, ose rezervuarë të pastër të birrës.Këto depozita përdoren për ruajtjen e birrës së pastër përpara se të serviret ose paketohet.Në varësi të aplikimit të tyre, rezervuarët e servirjes së birrës mund të jenë me xhaketë glikoli ose mund të jenë me një mur në një dhomë të ftohtë.