page_banne

Produktet

 • Filtra avulli inox Zëvendësimi i CSF16 CSF16T

  Filtra avulli inox Zëvendësimi i CSF16 CSF16T

  Filtrat e avullit prej çeliku inox Zëvendësimi i CSF16 CSF16T Prezantimi i modelit të barabartë CSF16 dhe CSF16T CSF16 dhe CSF16T janë filtra horizontale, në linjë me efikasitet të lartë që përdoren për të hequr grimcat e ndotura nga sistemet e avullit.Strehimi i filtrit është i disponueshëm në një zgjedhje prej çeliku inoks austenitik (1.4301) i caktuar CSF16 ose (1.4404) i caktuar CSF16T.Specifikimi teknik i filtrit të avullit për aplikime të ndryshme Presioni i projektimit 16barg 1...
 • CSF 16T Filtrat sterilë të ajrit zëvendësojnë sarko spirax

  CSF 16T Filtrat sterilë të ajrit zëvendësojnë sarko spirax

  Zëvendësimi i filtrave sterile të ajrit CSF 16T spirax sarco Prezantimi i modelit të barabartë CSF16 dhe CSF16T CSF16 dhe CSF16T janë filtra horizontale, në linjë me efikasitet të lartë që përdoren për të hequr grimcat e ndotura nga sistemet e ajrit të kompresuar.Strehimi i filtrit është i disponueshëm në një zgjedhje prej çeliku inoks austenitik (1.4301) i caktuar CSF16 ose (1.4404) i caktuar CSF16T.Specifikimi teknik i filtrit steril për aplikime të ndryshme Presioni i projektimit 16b...
 • Enë filtruese e ujit e certifikuar ASME Stamp PED

  Enë filtruese e ujit e certifikuar ASME Stamp PED

  Prezantimi i enëve të filtrit ASME PED Filtrat e karbonit aktiv prej çeliku inox, është një nga filtrat mekanikë, ai kryesisht heq klorin e mbetur (që tejkalon 98%) nga uji me natyrën poroze dhe absorbuese të karbonit aktiv, dhe gjithashtu mund të largojë në mënyrë efektive organin. koloid, metal i rëndë, pigment dhe erë.Pajisja mund të përdoret për fazën e para-trajtimit për sistemin e osmozës së kundërt, ultrafiltrimit dhe shkëmbimit të joneve, si dhe mund të përmirësojë cilësinë e ujit në hyrje të vario...
 • 4040 8040 8080 Enë nën presion RO

  4040 8040 8080 Enë nën presion RO

  Enët e membranës RO janë struktura cilindrike që janë krijuar për të përmbajtur elementin thelbësor të membranës që përdoret në proceset e filtrimit të membranës.Këto anije janë projektuar për t'i bërë ballë presionit të lartë dhe përdoren në industri të ndryshme për trajtimin e ujit, duke përfshirë, por pa u kufizuar në industrinë e naftës dhe gazit, komunale dhe farmaceutike.Enët me membranë RO përdoren zakonisht në filtrimin me osmozë të kundërt, e cila është një metodë e zakonshme për pastrimin e ujit.Ky proces përfshin ujin...
 • makine mulliri koloid çelik inox

  makine mulliri koloid çelik inox

  Makineritë e mullirit me çelik inox janë mjete të fuqishme të përdorura në industrinë e përpunimit të ushqimit dhe farmaceutikës.Këto makina janë krijuar për të bluar, shpërndarë dhe emulsifikuar materialet në grimca të imëta.Ato përbëhen nga një rotor dhe një stator që punojnë së bashku për të krijuar forca të larta prerëse që zbërthejnë materialet në madhësi më të vogla, duke rezultuar në një produkt të butë dhe të qëndrueshëm.Çelik inox është një material ideal për prodhimin e makinerive të mullirit koloid.Cilësia e tij e qëndrueshme dhe rezistente ndaj korrozionit...
 • salcë domate me gjalpë kikiriku mulli koloid për paste djegëse

  salcë domate me gjalpë kikiriku mulli koloid për paste djegëse

  Një mulli koloid është një formë e makinës bluarëse dhe përzierëse që përdoret kryesisht në industrinë ushqimore, farmaceutike dhe kozmetike.Makina është projektuar për të reduktuar grimcat në diapazonin nën mikron për prodhimin e pezullimeve, emulsioneve dhe solucioneve koloidale.Ai përdor një rotor me shpejtësi të lartë që rrotullohet me rreth 3000 RPM, i cili ndërvepron me një sistem stator të palëvizshëm.Ky ndërveprim rotor-stator krijon një zonë prerjeje dhe goditjeje, e cila zvogëlon madhësinë e grimcave që janë ...
 • Mulli koloid i kikirikut JMF

  Mulli koloid i kikirikut JMF

  Parimi bazë i mullirit koloid inox është nëpërmjet lidhjes relative midis dhëmbëve të fiksuar dhe dhëmbëve të lëvizshëm me shpejtësi të lartë.Përveç motorit dhe disa pjesëve të mullirit koloid, të gjitha pjesët në kontakt me materialin janë prej çeliku inox me rezistencë të lartë.
 • Rezervuari i magazinimit të naftës me rrëshirë kimike çelik inox

  Rezervuari i magazinimit të naftës me rrëshirë kimike çelik inox

  Rezervuarët e ruajtjes së rrëshirës prej çeliku inoks janë kontejnerë të bërë prej çeliku të pandryshkshëm të cilësisë së lartë që janë krijuar posaçërisht për të ruajtur lloje të ndryshme rrëshirash.Këto tanke janë perfekte për industri të tilla si prodhimi i rrëshirës, ​​bojës dhe veshjeve që kërkojnë rezervuarë të mëdhenj magazinimi për shkak të prodhimit të tyre në shkallë të gjerë.Rezervuarët vijnë në forma dhe madhësi të ndryshme për t'iu përshtatur nevojave specifike të industrisë për ruajtje.Për më tepër, ato kanë veçori që u mundësojnë atyre të ofrojnë ruajtje të sigurt dhe të sigurt...
 • Pompë emulsioni
 • Pompë me lobe rrotulluese sanitare

  Pompë me lobe rrotulluese sanitare

  Çfarë është një pompë lobe rrotulluese?Pompat me lobe rrotulluese janë pompa të tipit me zhvendosje pozitive që përdorin dy ose më shumë lobe që rrotullohen rreth boshteve paralele në trupin e pompës për të lëvizur lëngjet.Ato përdoren gjerësisht në industritë e përpunimit higjienik, duke përfshirë përpunimin e ushqimit dhe pijeve dhe prodhimin biofarmaceutik.Çfarë është një pompë lobe rrotulluese?Pompat me lobe rrotulluese janë pompa të tipit me zhvendosje pozitive që përdorin dy ose më shumë lobe që rrotullohen rreth boshteve paralele në trupin e pompës për të lëvizur ...
 • Përzierës me prerje të lartë

  Përzierës me prerje të lartë

  Çfarë është një mikser me prerje të lartë?Përzierësit me prerje të lartë, të njohur gjithashtu si reaktorë me prerje të lartë (HSRs), miksera me rotator-stator dhe homogjenizues me prerje të lartë, përdoren për të emulsionuar, homogjenizuar, shpërndarë, bluar dhe/ose tretur përzierjet e papërziershme me përbërës të fazave të njëjta ose të ndryshme.Këto makina kanë karakteristika të shpejtësive të larta të majës së rotorit, shpejtësive të larta të prerjes, shkallës së shpërndarjes së energjisë së lokalizuar dhe konsumit më të lartë të energjisë se miksera të zakonshëm.Parimi i punës: Përzierësit me prerje të lartë kanë një shpejtësi të lartë...
 • Pompë emulsifikuese

  Pompë emulsifikuese

  Roli i makinës emulsifikuese dhe çështjet që kërkojnë vëmendje Përkufizimi i pompës së emulsionit: Pompa emulsionuese është një kombinim i saktë i statorit, i cili prodhon forcë të fortë prerëse në rrotullim me shpejtësi të lartë për të arritur përzierjen, homogjenizimin, shpërndarjen dhe shtypjen.Parimi i punës: Energjia elektrike është burimi i energjisë së pompës së emulsionit, e cila kryesisht mbështetet në mbështetjen e energjisë elektrike për të kthyer energjinë elektrike në fuqinë e rrotullimit me shpejtësi të lartë të rotorit.Nën...