page_banne

Производи

 • Филтри за пареа од не'рѓосувачки челик Замена на CSF16 CSF16T

  Филтри за пареа од не'рѓосувачки челик Замена на CSF16 CSF16T

  Филтри за пареа од не'рѓосувачки челик Замена на CSF16 CSF16T Воведување на еднаквите модели CSF16 и CSF16T CSF16 и CSF16T се хоризонтални, вградени филтри со висока ефикасност што се користат за отстранување на контаминирани честички од системите за пареа.Куќиштето на филтерот е достапно во избор на аустенитен нерѓосувачки челик (1.4301) означен CSF16 или (1.4404) означен CSF16T.Техничка спецификација на филтерот за пареа за различна примена Дизајнерски притисок 16barg 1...
 • CSF 16T стерилни филтри за воздух го заменува спиракс сарко

  CSF 16T стерилни филтри за воздух го заменува спиракс сарко

  CSF 16T стерилни воздушни филтри замена спиракс сарко Воведување на еднаквите модели CSF16 и CSF16T CSF16 и CSF16T се хоризонтални, вградени филтри со висока ефикасност што се користат за отстранување на контаминираните честички од системите за компримиран воздух.Куќиштето на филтерот е достапно во избор на аустенитен нерѓосувачки челик (1.4301) означен CSF16 или (1.4404) означен CSF16T.Техничка спецификација на стерилниот филтер за различна примена Дизајн притисок 16б...
 • ASME Stamp PED сертифициран Сад за филтрирање вода

  ASME Stamp PED сертифициран Сад за филтрирање вода

  Воведување на ASME PED ФИЛТЕРСКИ САДОВИ Филтрите со активиран јаглерод од не'рѓосувачки челик, е еден од механичките филтри, главно го отстранува преостанатиот хлор (над 98%) од водата со порозна и адсорбирачка природа на активниот јаглерод, а исто така може ефикасно да го отстрани органскиот, колоид, тежок метал, пигмент и мирис.Опремата може да се користи за фазата на предтретман за обратна осмоза, ултрафилтрација и систем за јонска размена и може да го подобри квалитетот на влезната вода на варио...
 • 4040 8040 8080 RO сад под притисок

  4040 8040 8080 RO сад под притисок

  RO мембранските садови се цилиндрични структури кои се дизајнирани да го содржат клучниот мембрански елемент што се користи во процесите на мембрана филтрација.Овие садови се дизајнирани да издржат висок притисок и се користат во различни индустрии за третман на вода, вклучувајќи, но не ограничувајќи се на нафта и гас, општинска и фармацевтска индустрија.RO мембранските садови најчесто се користат при филтрација со обратна осмоза, што е вообичаен метод за прочистување на водата.Овој процес вклучува вода ...
 • Колоидна мелница од нерѓосувачки челик

  Колоидна мелница од нерѓосувачки челик

  Машините за колоидна мелница од нерѓосувачки челик се моќни алатки кои се користат во преработката на храна и фармацевтската индустрија.Овие машини се дизајнирани да мелеат, дисперзираат и емулгираат материјали во фини честички.Тие се состојат од ротор и статор кои работат заедно за да создадат високи сили на смолкнување кои ги разградуваат материјалите до помали димензии, што резултира со мазен и конзистентен производ.Нерѓосувачкиот челик е идеален материјал за изработка на машини за мелница за колоиди.Неговите издржливи и отпорни на корозија квалитетни...
 • Сос од домати со путер од кикирики чили паста колоидна мелница

  Сос од домати со путер од кикирики чили паста колоидна мелница

  Колоидна мелница е форма на машина за мелење и мешање која првенствено се користи во прехранбената, фармацевтската и козметичката индустрија.Машината е дизајнирана да ги намалува честичките до опсегот на субмикрони за производство на суспензии, емулзии и колоидни раствори.Користи ротор со голема брзина што се ротира со околу 3000 вртежи во минута, што е во интеракција со стационарен статорски систем.Оваа интеракција ротор-статор создава зона на смолкнување и удар, што ја намалува големината на честичките кои се ...
 • Колоидна мелница за кикиритки JMF

  Колоидна мелница за кикиритки JMF

  Основниот принцип на колоидна мелница од нерѓосувачки челик е преку релативната врска помеѓу фиксираните заби и подвижните заби со голема брзина.Покрај моторот и некои делови од мелницата за колоиди, сите делови што се во контакт со материјалот се изработени од не'рѓосувачки челик со висока цврстина.
 • Резервоар за складирање на дизел мазут од хемиска смола од нерѓосувачки челик

  Резервоар за складирање на дизел мазут од хемиска смола од нерѓосувачки челик

  Резервоарите за складирање на смола од нерѓосувачки челик се контејнери направени од висококвалитетен нерѓосувачки челик кои се специјално дизајнирани за складирање на различни видови смоли.Овие резервоари се совршени за индустрии како што се производство на смола, боја и премази кои бараат големи резервоари за складирање поради нивното големо производство.Резервоарите доаѓаат во различни форми и големини за да одговараат на специфичните потреби за складирање на индустријата.Понатаму, тие имаат карактеристики кои им овозможуваат да понудат безбедна и безбедна складиште...
 • Пумпа за емулзија
 • Санитарна ротирачка пумпа

  Санитарна ротирачка пумпа

  Што е ротирачка пумпа?Пумпите со ротирачки лобуси се пумпи од типот на позитивно поместување кои користат два или повеќе лобуси кои ротираат околу паралелните вратила во телото на пумпата за да ги движат течностите.Тие се широко користени во индустриите за хигиена, вклучувајќи преработка на храна и пијалоци и биофармацевтско производство.Што е ротирачка пумпа?Пумпите со ротирачки лобуси се пумпи од типот на позитивно поместување кои користат два или повеќе лобуси кои се вртат околу паралелните вратила во телото на пумпата за да се движат ...
 • Миксер со високо смолкнување

  Миксер со високо смолкнување

  Што е мешалка со висок смолкнување?Мешачите со висок смолкнување, исто така познати како реактори со висок смолкнување (HSRs), миксери со ротор-статор и хомогенизатори со висок смолкнување, се користат за емулгирање, хомогенизација, дисперзија, мелење и/или растворање на мешавини што не се мешаат со компоненти од исти или различни фази.Овие машини имаат карактеристики на високи брзини на врвот на роторот, високи стапки на смолкнување, локализирани стапки на дисипација на енергија и поголема потрошувачка на енергија од обичните мешалки.Принцип на работа: Мешачите со висок смолкнување имаат голема брзина...
 • Пумпа за емулгирање

  Пумпа за емулгирање

  Улогата на машината за емулгирање и работите на кои им треба внимание Дефиниција за емулзиона пумпа: Пумпата за емулгирање е прецизна комбинација на статорот, која произведува силна сила на смолкнување при ротација со голема брзина за да се постигне мешање, хомогенизирање, дисперзија и дробење.Принцип на работа: Електричната енергија е извор на енергија на пумпата за емулзија, која главно се потпира на поддршката на електричната енергија за да ја претвори електричната енергија во моќта на ротација со голема брзина на роторот.Под ти...
123456Следно >>> Страница 1/20