page_banne

Kabar

  • Pambuka kanggo kinerja lan prinsip saka tank extraction

    Tangki ekstraksi minangka peralatan leaching lan ekstraksi sing umum digunakake ing industri farmasi lan kimia, lan utamane cocog kanggo leaching lan ekstraksi komponen sing ana ing produk tanduran.Struktur kasebut duwe awak tank, penyangga sekrup ...
    Waca liyane
  • Carane ngresiki lan sterilize tank fermentasi peralatan bir

    Reget ing tembok fermenter minangka campuran bahan anorganik lan organik, sing angel diresiki nganggo agen pembersih siji.Yen mung soda caustic digunakake kanggo ngresiki fermenter, iku mung serves kanggo mbusak organik.Mung nalika suhu reresik tekan ndhuwur 80 ℃, bisa bette ...
    Waca liyane
  • Aplikasi filter karbon aktif kanggo perawatan limbah

    Filter karbon aktif umume digunakake bebarengan karo filter pasir kuarsa.Ora ana prabédan penting antarane awak tank lan saringan pasir kuarsa.Piranti distribusi banyu internal lan pipa awak utama kudu nyukupi syarat panggunaan.Filter karbon aktif...
    Waca liyane
  • Why does whisky insist on using copper stills?

    Napa wiski ngeyel nggunakake stills tembaga?

    Kanggo wong, tembaga mengilap isih minangka salah sawijining unsur urip wiski.Iki mesthi ana hubungane karo estetika seni, nanging apa sebabe pabrik penyulingan wiski tetep nggunakake stills tembaga ing pirang-pirang abad?Napa ora ngetutake jejak The New York Times lan ...
    Waca liyane
  • Carane ngresiki tank campuran stainless steel

    Tangki pencampur stainless steel yaiku peralatan pencampur sing digawe saka stainless steel 304 utawa 316L.Dibandhingake karo tank campuran biasa, tank campuran stainless steel bisa tahan tekanan sing luwih dhuwur.Tangki campuran stainless steel digunakake ing industri panganan, obat-obatan, winemaking lan susu.Sawise saben prod ...
    Waca liyane
  • Carane Nemtokake Wektu Wort Godhok Tengen

    Nalika ngrancang wektu nggodhok wort, faktor dhasar ing ngisor iki umume dianggep: Macem-macem syarat fungsional kanggo nggodhok wort kudu dijamin 1. Sing luwih penting yaiku isomerisasi hops, koagulasi lan presipitasi protein koagulasi, lan volatilisasi ...
    Waca liyane
  • Laporan Data |Petani AS nandur 54,000 hektar hemp sing regane $ 712 yuta ing 2021

    Miturut Laporan Hemp Nasional Departemen Pertanian AS (USDA), ing taun 2021, para petani AS nandur rami 54,200 hektar sing regane $ 712 yuta, kanthi total area panen 33,500 hektar.Produksi rami mozaik regane $623 yuta taun kepungkur, kanthi petani nandur 16,000 hektar ...
    Waca liyane
  • Nggawe vodka lan gin saka whey

    Hartshorn Distillery minangka pabrik mikro sing dumunung ing Tasmania, Australia.Distillery Hartshorn mrodhuksi batch cilik 80 botol nggunakake kolom kaca 200L.Digawe vodka lan gin saka whey wedhus lan uga perusahaan pisanan ing donya nggawe produk unik iki.Whey sering dibuang...
    Waca liyane
  • Sistem Co2 Superkritis kanggo ekstraksi

    Prinsip proses pemisahan ekstraksi karbon dioksida superkritis yaiku nggunakake karbon dioksida superkritis kanggo nduwe efek kelarutan khusus ing produk alami khusus tartamtu, nggunakake hubungan antara pembubaran karbon dioksida superkritis lan kapadhetan, yaiku, e...
    Waca liyane
  • Prinsip kerja filter self cleaning otomatis

    Kosun Fluid desain anyar wadhah panyaring reresik otomatis dirancang kanggo kahanan kerja reresik kanthi aliran dhuwur ing aplikasi bahan pangan.Nalika prabédan meksa antarane welingan lan stopkontak saka Filter tekan nilai prasetel (0.5bar) utawa wektu nyetel Nilai, poto-reresik pro ...
    Waca liyane
  • Prinsip kerja pemisah filter magnetik boiler stainless steel

    Pemisah filter magnetik boiler adhedhasar prinsip adsorpsi magnetik.rod Magnetik dibangun ing digawe saka pipe stainless steel kualitas dhuwur lan 12000 gauss magnet bar, Filter Digunakake kanggo njupuk Cairan, bledug, aliran slurry ing banyu ketel uga bahan pangan kaya coklat, Candy p ...
    Waca liyane
  • distilasi anggur gin

    Anggur Gin kudu nggunakake juniper minangka bahan baku utama, lan saiki proses distilling paling umum sawise nggawe bir, banjur juniper lan bahan medicinal tanduran liyane ing basket gin, lan metu saka ndhuwur uap saka piring distilasi menara.Uap suhu dhuwur bakal mbubarake ...
    Waca liyane
12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2