itulau_banne

O le mataupu faavae o le vavaeese e le o iloa pea?Pipeline felauaiga ma le vavaeeseina o mea e le mafai e aunoa ma lea!

A matou faʻaogaina paipa e felauaiga ai le auala, afai o loʻo i ai le vai vai i totonu o le ala, o le a faʻavaveina le pala o le paipa;afai o loʻo i ai ni faʻamaʻi mama i totonu o le ala, o le a mafua ai le poloka o paipa ma meafaigaluega.O mea leaga i totonu o nei ala o faasalalauga o le a le gata ina faʻaitiitia ai le faʻaogaina o le paipa, faʻaleagaina le ola o meafaigaluega, ae mafua ai foi faʻalavelave saogalemu i tulaga ogaoga.

 1

O le foliga mai o le separator ua foia lelei le faafitauli.E mafai e le separator ona aveese faʻamaʻi pipisi ma le suavai i totonu o le ala, faʻaitiitia le avega o felauaiga o paipa ma meafaigaluega, faʻaitiitia le faʻalavelaveina ma le poloka, ma faʻamautinoa le saogalemu ma le faʻatuatuaina o le faʻaogaina o paipa ma meafaigaluega.O le mea moni, o loʻo i ai foʻi nisi vaʻavaʻa faʻapitoa e tuʻu eseese mea faigata-e-tuueseeseina.Sei o tatou tilotilo!

 

O a ituaiga o vavae o loʻo iai?

 

1. Fa'avasegaga i galuega

Metering separator: E faʻamaeʻaina le vavaeeseina muamua ma le fuaina o le suauu, kesi ma le vai, ma e masani lava o se vaeluaga maualalo.

Gaosiga separator: E masani ona faʻamaeʻaina le tele o vaieli gaosiga mo le vavaeeseina muamua ona tapunia lea o felauaiga.O se vaeluaga masani ma le maualuga o le mamafa.

 

2.Fa'avasegaga ile fa'avae galue

Gravity Separator: O le vavaeeseina e maua i le faʻaaogaina o le eseesega i le kalave ona o le eseesega i le mamafa o le vai, kesi ma le malosi.

Vaevae Afa: E maua le valavala e ala i le fa'aogaina o malosiaga fa'a-centrifugal eseese e maua e sua, kasa ma mea malo pe a feliuliua'i.

Filter Separator: O le vavaeeseina e ausia e ala i le faʻaogaina o elemene faamama poʻo ala o faasalalauga i luga o le ea.

 

3.Fa'avasegaga ile mamafa ole galuega

Vacuum vavaeese: <0.1MPa

Va'ava'a maualalo maualalo: <1.5MPa

Vaevae faʻamalosi feololo: 1.5 ~ 6MPa

Tuʻueseese mamafa maualuga:> 6MPa

 

 

Vaevaega kalave

 3

E mafai ona vaevaeina vaega o le kalave i vaega e lua (vaega o le kesi-suavai) ma le vavaeeseina o le tolu-vaega (vaega o le suauu-gas-vai) e tusa ai ma a latou galuega.E tusa ai ma le foliga, e mafai ona vaevaeina i separator vertical, separator faalava ma separator spherical.

 

Fa'afa'afa'afa'afa'a lua

 4

 

Mataupu Faavae o le vavaeeseina: O le kasa-suavai fefiloi e ulu atu i le separator e ala i le kesi-suava inlet mo vaega faavae vavaeesega, o le kesi ulu atu i le ala kesi mo le kalave sedimentation e tuueseese droplets, o le vai e ulu atu i le vai avanoa e tuueseeseina bubbles ma eleelea mautu, ma e pu'e le kesi a'o le'i alu ese mai le separator.A uma ona aveese e le atomizer ni matāua laiti, e tafe mai i fafo mai le ea, ma tafe mai le vai mai le vai.

 

Tu'u sa'o vaega lua-vaega

 5

Fa'ata'atiaga fa'ata'atia tolu-vaega

 6

 

Mataupu Faavae o le vavaeeseina: O le kasa-suavai fefiloi vai e ulu atu i le separator e ala i le kesi-suava inlet mo vaega faavae tuueseeseina, o le kasa ulu atu i le ala kesi e ala i le faasaʻo ma kalave sedimentation, ma tuueseese le matāua;o le vai e ulu atu i le vai avanoa e vavae ese ai le bubbles, ma i le taimi lava e tasi, i lalo o le tulaga o le kalave, o le suauu agai i luga.Tafe, tafe ifo le vai i lalo e tuueseese ai le suauu ma le vai, o le kesi e aveese mai le puao ao le i tuua le separator, ona tafe mai ai lea i fafo mai le kesi, o le suauu e ulu atu i le tane suauu mai le pito i luga e ala i le vaeluaga o le tafe ma tafe mai i fafo. le suauu, ona tafe mai ai lea o le vai mai le alavai o le gutu.

 

Fa'afa'afa'afa'afa'afa'a tolu

 7

 

Tu'u sa'o vaega tolu-vaega

 8

E tele ituaiga o kalave separators, ae o le fausaga faavae e tutusa lava.Fa'ata'ita'i le va'ava'a lua-vaega tu'usa'o.E aofia ai atigi, kasa-vai fefiloi inlet, pulou faamalu, outlet, otaota vai, taga vai, vai tulaga gauge, vaeluaga vaeluaga, ma isi. o le vaega pito i luga o loʻo faʻapipiʻiina i se valve saogalemu.

 

Fo tatou tulaga o le valavala

Vaega o le vavaeeseina o le Primary: I totonu o le ea, pe a uma ona ulufale le ea i totonu o le paʻu, o le vai poʻo le tele o matāua i manoa e vavae ese ona o le gaioiga o le kalave ma faʻanofo saʻo i le vaega faʻaputuina o le suavai ona o le faʻaitiitia faʻafuaseʻi o le saoasaoa o le ea.Ina ia faʻaleleia le aʻafiaga o le vavaeeseina muamua, ma e masani ona faʻapipiʻi se paʻu latalata i le vai i le kesi-suavai inlet poʻo le faʻaogaina o se auala faʻaogaina.

Vaega tuueseese lona lua: vaega o le palapala, o le tafe o le ea pe a uma le vavaeeseina muamua o loʻo tauaveina ni matāua laʻititi ma tafe i luga i le maualalo o le tafe i le ea.I le taimi nei, ona o le gaioiga o le kalave, o matāua e nofo i lalo ma vavae ese mai le ea.

Vaega fa'ama'i: E masani lava ona tu'u i luma o le kesi outflow outbreak e pu'e ai tama'i matāua (10-100um) e le mafai ona tu'ueseeseina i le vaega fa'amau.Iinei, o tama'i matau'a e feto'ai, fa'aputu, ma i'u ai ina tu'u fa'atasi i ni matā'ele tetele ma goto i le vaega fa'aputuga vai.

Vaega o le aoina o vai: e masani lava ona aoina le sua.E masani lava, o le vaega o le faʻaputuina o le vai e tatau ona lava le voluma e faʻamautinoa ai o le kesi faʻamavae i totonu o le vai e mafai ona vavae ese mai le vai ma ulufale i le vaega o le kesi.O le faʻaogaina o le faʻaogaina o le vai o le separator o le mea autu foi lea o le vaega o le faʻaputuina o le suavai.Ina ia puipuia le vortex kesi i le taimi o le lafoaia o le suavai, e faaopoopo atu i le taofia o se vaega o le faamaufaailoga vai, e masani ona faʻapipiʻi se mea faʻapipiʻi-ituaiga vortex talepe i luga aʻe o le pusa faʻafefe vai.

 

Separatore afā

10 

E iai i le centrifugal separator.O le galuega autu o meafaigaluega o le aveese lea o vaega malo, eleelea ma matāua vai o loʻo feaveaʻi i totonu o le kesi faʻasalalau i le tele e mafai ai e ausia ai le vavaeeseina o le gas-solid-liquid e faʻamautinoa ai le faʻaogaina masani o paipa ma meafaigaluega.

 11

Ta'iala o le vavae'esega: O le kesi e ulu atu i le separator i se itu fa'atasi ma fa'agaoioi i se gaio'i lapotopoto.O matāua e lafo i luga o le puipui o le atigipusa ona o le mamafa o le centrifugal malosi ma mulimuli ane vavae ese mai le kesi;o le saoasaoa o le taamilosaga o kesi ua faasolosolo malie ona faaitiitia ma iu ai ina agai i luga.O le vai e tafe mai luga ae tafe mai le vai mai lalo.

 

Disc Separator

 12

O se tasi o centrifuges decanter ma e faʻaaogaina e vavae ese ai mea faigata-e-tuueseeseina (e pei o faʻamalologa e aofia ai sua viscous ma mea faʻapolopolo lelei poʻo emulsions e aofia ai sua e tutusa densities, ma isi).O le disc separator i le separator o le centrifuge decanter sili ona faʻaaogaina.

13

Ta'iala o le vavae'esega: O le afi e fa'aosoina le pa'u e ta'amilo i se saoasaoa maualuga fa'ata'amilo i le axis autu e ala i feso'ota'iga vevela.O mea ma vai e tafe mai le paipa fafaga tutotonu pito i luga i le pito i lalo o le paʻu, ma alu i le puipui paʻu e ala i le pu shunt i luga o le nofoa pito i lalo o le disk.I lalo o le gaioiga a le centrifugal force field , o le vaega malosi e sili atu le mamafa nai lo le vai e goto i totonu o le puipui o le paʻu e fausia ai se palapala, ma o le vai mama e pamu centrifugally ma faʻateʻa mai le moli moli.O le vai mamafa e agai atu i le pa o le pa'u i luga o le pito i totonu o le pusa, ona tafe lea i luga e ala i le pamu centripetal vai mamafa ma faʻateʻa mai le vai mamafa, ma faʻamaeʻa ai le vavaeeseina o le vai mamafa ma le vai mama.

 

Filter separator

14 

O le faamama separator e masani ona faʻaaogaina i le suauʻu ma le gaosiga o le gs e aveese ai faʻamaʻi le tumau ma le suavai i le suauu ma le kesi.

 15

Mataupu Faavae o le vavaeeseina: o le kesi e ulu atu i le vaega pito i luga ma ulu atu i le vavaeeseina lona lua e ala i le faamama paipa, ae o le tele o matāua ma le pefu e tumau pea i le vaega muamua o le vavae ese ma ulu atu i le tane vai.tafega itu.


Taimi meli: Aukuso-15-2022